Снимка А4 - 21/30см

Снимка А4 - 21/30см
2,40 лв

Снимка 21/30см


Цените важат само при онлайн поръчки!


Цената варира в зависимост от вида на фото хартията. Работим само с качествена хартия и мастила за супер качество на печата и с голяма трайност на снимките.


Photo Matt 180гр. -                             2.40лв/бр


Висококачествена матова фотохартия за всякакви пълноцветни приложения и графики. Особено подходяща за отпечатване на официални презентации, изображения с фотореалистично качество, както и постери и други рекламни продукти, за които гланцовият финиш не е предпочитан. Специалното покритие гарантира изключително кратко време за изсъхване и устойчивост при триене непосредствено след печата.


Double-Sided Gloss/Matt 200гр. -     2.90лв/бр.
Двустранна фотохартия с гланцово покритие от едната страна и матово от обратната. Отлично фотореалистично качество на печата и върху гланцовата и върху матовата страна, което по нищо не отстъпва на традиционните снимки. Подходяща за печат на поздравителни картички, брошури, презентации, флаери и др. с брилянтни цветове, фини детайли и нюанси. Възможност за топло или студено ламиниране след печат.


Luster 200гр. -                                     2.90лв/бр
Икономичната алтернатива на Luster 290. Притежава всички качества на Luster 290 при по-нисък грамаж. Плътността на медията е достатъчна за всякакви приложения и размери на отпечатваните изображения.


Gloss 255гр. -                                       3.00лв/бр


Всички качества на Luster и Silk Matt, съчетани с огледално-гланцов финиш. Подходяща за отпечатване на висококачествени портретни, сватбени, събитийни фотографии. Фотореалистично качество, ярки цветове и детайлност на отпечатаните изображения. Изключително широко цветно пространство. Специалното покритие гарантира печат с резолюция над 5760 dpi, изключително кратко време за изсъхване и устойчивост при триене непосредствено след печата.


Silk 255гр. -                                          3.00лв/бр


Отпечатаните изображения са с максимално фотографско качество. Изключително широко цветно пространство. Подходяща за отпечатване с копринено-матовото покритие редуцира отблясъците, без да жертва цветното пространство. Моментално изсъхване и устойчивост при триене непосредствено след печата.


Luster 255гр. -                                     4.00лв/бр


Фотохартия с неповторим финиш, високо качество на отпечатваните снимки - наситени цветове и впечатляваща детайлност. Специалното покритие гарантира изключително кратко време за изсъхване и устойчивост при триене непосредствено след печата, редуцира отблясъците


При поръчка:


над 20лв получавате -                          10% отстъпка


над 40лв получавате -                          15% отстъпка


над 60лв получавате -                          20% отстъпка


над 100лв получавате -                        30% отстъпка


При поръчка над 60лв получавате и безплатна доставка.

Данни
ISBN13
21-30
Артикулен номер
362
Подобни продукти
Коментари
Няма коментари за продукта